Aquidneck Medical Associates Inc

Hollie MELLO CONFOEY

2 vuotta sitten

Luokitus: 5

>
Minulla on tohtori Louvet täällä Aquidneck Medicalissa Newport rissä, hän on huolehtiva mies…mutta, thats ei kaikki onneksi vaihdoin Dr. S minulla on alhainen B12, minulla on myös ongelma kuluttaa sitä. Vanha lääkärini antoi minulle ensin kerran viikossa lääkkeitä ja rokotuksia, enemmän kuin kaksi kertaa viikossa, pillereitä joka päivä. Kun menin Newportiin. Kysyin Toht. Louvet plz: lle, anna pistokseni.uupunut, koska hänen näkemisensä oli siihen aikaan pitkä odotus. Hän sanoi Ei ja selitti lyhyesti, että B12 on vaikutuksia nyt, kun emme ole tiedossa ja ohut.mutta hän halusi, että teen verityöt ensin. Olin vähän poissa tolaltani, koska minulla on hyvin sairas selkäranka, joka on uusittu .. Elän iskiaskivuissa joka päivä varpailleni. Se on pahempaa kuin hammassärkyä täynnä oleva koita. Joka tapauksessa. Tein mitä hän sanoi ja onneksi. B12 oli niitä harvoja, jotka eivät voineet karkottaa sitä. Sen hyvä, että hän teki sen testin, koska väsymys on parempi kuin syöpä tai muut asiat, jotka voidaan caisy. Ei Kuten sanoin en saanut minun laukausta kuukausia ja olin vielä suoer korkea yläpuolella jos ei B12 he tarkistaa tiettyjen syöpien ect. Hän on hieno mies ja hänellä on sydän, jokainen nainen siinä toimistossa sihteereistä hoitajiin lääkäreihin. Heillä on parhaat asenteet. He soittavat sinulle takaisin. Jos et vastaa, he soittavat myöhemmin ja jättävät viestejä. Ei, jos he tarvitsevat sinua, mutta vaikka tarvitsisit heitä. Heidän huolensa ovat niin korkealla. Sen tahraton joka minulla on hyviä kuvia sinulle. Olen myös nähnyt muita harjoittajia ja rakastan heitä kaikkia. Tämä on paikka, jossa on sydämellisiä ihmisiä, ja kun kävelemme sisään, lääkärit eivät tarjoa tuskaista tunnetta. Olet iloinen voidessasi puhua kaikille. Vau, kuuntele itseäsi. Jos olet sairas, annan sinulle sanani erittäin kehno henkilö, joka.tuskat ovat niin syviä. Et mene pieleen. Jopa labra on lempeä sinua kohtaan. Hymytytöt. Olin niin iloinen nähdessäni ild ystävä, joka tekee bloodwork lukiosta työskentelee siellä. Hän oli suloinen myös koulussa. Olen 43 joulukuussa, joten en tiennyt, että hän olisi siellä. Kuulin myös kaikkea hyvää uudelta perheeltäni.. Haha tyttäret sulhanen ja äiti ja isä, että he rakastivat sitä. Naapuri ja muutama muukin, jotka tulevat tänne. He ovat kunnossa. Se ajaa minulle, No kuka tekee ajo minulle, mutta hyvin sen arvoista. Haluan kertoa u auto on niin epämiellyttävä minulle, mutta otan sen on niin hyvä paikka vastuullisia ihmisiä, jotka tekevät työnsä ja antaa rakastan takaisin niiden kudosten valmis, Jos u tarvitsevat niitä, kuin ajaa tiellä. TY Aquidneck Medical on paikka, jossa voin lievittää stressiä ja luottaa sanoihisi.. lisätään uutta 27. helmikuuta 2018.. Tohtori leuvett lähtee vastaanotolta ensi kuussa. Surettaa, koska hän todella välittää.. Toivottavasti uusi tohtori. Hänen korvaamisestaan tulee puolet yhtä suloinen ja huolehtiva ja myös fiksu. Kaipaan sinua ja perhettäni. Vihdoin löysin tohtori luotin koko sydämestäni ja nyt olet poissa. Olen hyvin surullinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.