Lily James Výška, Váha, Věk, Přítel, Manžel, Biografie, A Další

Lily James (narozen 5. dubna 1989) je slavná Americká herečka, model, televizní osobnost, divadelní umělec, podnikatel, a sociální média ovlivňuje z Esher, Surrey, Anglie. Ona je skvěle známý v zemi pro její roli jako Popelka V Disney romantické drama fantasy filmu „Popelka“. Začala hrát ve velmi mladém věku.

debutuje v televizním průmyslu svou debutovou televizní show s názvem „Just William“ jako Ethel Brown. Lily byla jen 21 let, když debutovala v televizním průmyslu. Poté začala hrát v divadelních hrách. V roce 2011 hrála Lily James postavu Taylora ve své první divadelní hře „Vernon God Little“ v Young Vic Theatre.

poté vystupovala v mnoha divadlech. V roce 2012 debutovala v Hollywoodu svým prvním filmem „chemie“. V tomto filmu hrála podpůrnou roli Ines. Po nějaké době dostala příležitost hrát roli Korriny ve filmu „Hněv Titánů“.

poté se objevila v mnoha filmech a televizních pořadech jako Fast Girls, Baby Driver, Sorry to obtěžovat vás, Rare Beasts, War & Peace a další. V roce 2020 se připravuje na svůj nadcházející hollywoodský film s názvem „The Dig“.

Lily James ve filmu Popelka

Lily ve filmu Popelka

Na 10. července 2020, ona byl spatřen v parku v Londýně spolu s slavný herec „Chris Evans“. Jak to každý ví, Chris je známý pro roli Captian America v Marvel Superhero. Byli viděni společně a užívali si zmrzlinu v parku. Poté, co tyto zvěsti vytvořily, začala Lily James chodit s někým Chris.

Obsah

Profil Shrnutí

Wiki/Bio
Real Plné Rodné Jméno Lily Chloe Ninette Thomson.
Nick name Lily James.
profese herečka, modelka, televizní osobnost, Ovlivňovatel sociálních médií a podnikatel.
Famous for The movie Cinderella.
Age (As of 2020) 31 years old.
Date of Birth (DOB), Birthday 5 April 1989.
Birthplace/Hometown Esher, Surrey, England.
Nationality British.
British
Sexuality (Gay or Lesbian) Straight.
Gender Female.
Ethnicity White.
Religion Christianity.
Sun Sign (Zodiac Sign) Aries.
House In London, England.
Social Media Account Stats Instagram: @lilyjamesofficial (2.5 million + followers).
Twitter: @lilyjamesonline (20.8K + followers).
Facebook: @LilyJamesOfficialSite.
Career & Wealth
Earning Sources Acting Career.
Net worth (approx.) $2-3 million US dollars (As of 2020).
Theatres 1. Vernon God Little (2011).
2. Othello (2011).
3. Racek (2012).
4. Romeo a Julie (2016).
5. Vše O Evě (2019).
filmografie 1. Chemie (2012).
2. Hněv Titánů (2012).
3. Zlomený (2012).
4. Rychlé Dívky (2012).
5. Popelka (2015).
6. Spálený (2015).
7. Pýcha a předsudek a zombie (2016).
8. Výjimka (2016).
9. Příběh Thomase Burberryho (2016).
10. Baby Driver (2017).
11. Nejtemnější Hodina (2017).
12. Omlouvám se, že vás obtěžuji (2018).
13. Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018).
14. Little Woods (2018).
15. Mamma Mia! A Je To Tu Zase (2018).
16. Jeden den červeného nosu a svatba (2019).
17. Včera (2019).
18. Vzácné Šelmy (2019).
19. Rebecca (2020).
20. Dig (TBA).
televize 1. Vše O Evě (2010).
2. Tajný deník Call Girl (2011).
3. Opatství Downton (2012-2015).
4. Válka & mír (2016).
5. Snaha o lásku (2019).
Fyzické Statistiky
Výška Nohy & Palce: 5′ 7″.
centimetry: 170 cm.
Meters: 1.7 m.
Weight Kilograms: 55 Kg.
Pounds: 121 lbs.
Body Measurements (Breast-waist-hips) Inches: 34-24-35.
Centimeters: 86-61-89 cm.
Shoe Size (UK)
Body Type Hourglass.
Eye Color Dark Brown.
Hair Color Blonde.
Family
Parents Father: Jamie Thomson.
Mother: Ninette Thomson.
Brothers 1. Charlie Thomson (Older).
2. Sam Thomson (Younger).
Last Modified On 11 July 2020 (©️ Copyright – Dreshare.com).
Personal Information
Marital Status Unmarried.
Dating History? 1. Jack Fox.
2. Matt Smith.
Boyfriend 1. Matt Smith.
2. Chris Evans (rumored).
Husband/Spouse Name None.
Education
Highest Qualification Graduation.
Škola 1. Tring Park School.
2. Umělecká Vzdělávací Škola.
oblíbené celebrity herec: Jake Gyllenhaal.
herečka: Selena Gomez.
Alma Mater. Guildhall School of Music and Drama.

První Život, Rodiče & Sourozenci

Lily Chloe Ninette Thomson se narodil z ní rodiče dne 5. dubna 1989 v Esher, Surrey, Anglie. Narodila se do rodiny celebrit. Lily má čistě bílou etnicitu a patří ke křesťanskému náboženství. Své 31. narozeniny oslavila 5. Dubna 2020 spolu se svou rodinou.

Dětství obrázek Lily James s její otec Jamie Thomson

Dětství obrázek Lily James s její otec Jamie Thomson

Její otec „Jamie Thomson“ byl profesionální hudebník. Její matka „Ninette Thomson“ je také herečka. Je to jediné dívčí dítě v rodině. Lily má dva bratry. Její starší bratr se jmenuje „Charlie Thomson“ a mladší je „Sam Thomson“. Zajímá se o herectví od dětství.

podle zdrojů, když byla dítě, učila se herecké tipy od své matky. Lily navštěvovala Tring Park School pro své základní vzdělání. Studovala také Uměleckoprůmyslovou školu.

Lily James s její matkou Ninette Thomson

Lily James s její matkou Ninette Thomson

Jako má rodina základ v oblasti zábavní a působí světě. od mládí projevuje nadšení pro herecké povolání a absolvovala hudební a dramatickou školu.

Lily James na titulní straně časopisu allure

Po dokončení studia, ona začala její profese v televizním seriálu ‚Jen William‘ jako Ethel Brown v roce 2010, což bylo o 4 scény, které byly její prezentace práce v herecké povolání. V současné době je jednou ze slavných amerických hereček.

statistiky těla, vzhled & více

je to anglická žena, ale několik lidí říká, že je smíšené etnicity. Mladá dáma je docela zejména její tmavě hnědé oči. Má blond vlasy. S výškou 5 stop 7 palců (168 cm) vypadá výška Lily Jamesové výjimečně pozoruhodná.

Lily James height weight

Lily James‘ physical statistics

její hmotnost je kolem 55Kg (121 lbs). Má výjimečně jemnou pokožku a zdá se, že Lily James se celkově dobře zabývá. Řídí jeviště v jakémkoli okamžiku, kdy vystupuje.

Lily James se těší se svými přáteli

James se těší se svými přáteli,

James je respektován pro její smysl pro oblékání a ona pohledy dokonalý v každém oblečení. Nejen to, ale také má dobře naplánovanou výživovou stravu pro své zdravé tělo. Díky pravidelnému cvičení v posilovně si udržuje tělesné rozměry kolem 86-61-89 cm.

osobní život

hlavní herečka Popelky Lily je otevřená dáma. Miluje pověsit ven se svými přáteli v různých zemích. Pokud mluvíme o jejím vztahu, Lily James je v současné době chodit s někým herec „Matt Smith“. Podle zdrojů je ve vztahu s Mattem od roku 2014.

Lily James s její přítel Matt Smith

Lily James s její přítel Matt Smith

Dovolte mi, abych vám říct, že Smith je také herec, který je známý pro jeho výkon ve filmu „Pýcha a Předsudek a Zombie“. Chodila také s britským hercem „Jackem Foxem“. V červenci 2020 se objevily zvěsti, že Lily James je ve vztahu se svým novým přítelem „Chrisem Evansem“.

Lily James 'rumored boyfriend Chris Evans' rumored boyfriend Chris Evans

Lily James‘ rumored boyfriend Chris Evans

protože byla spatřena v parku v Londýně spolu s ním. Ačkoli, o těchto pověstech není k dispozici žádné potvrzení. Navíc ráda tráví čas se svou rodinou a přáteli.

některá méně známá fakta o Lily Jamesové

fakta o Lily Jamesové

  • Jamesovo skutečné rodné jméno je „Lily Chloe Ninette Thomson“.
  • slavná americká herečka „Helen Horton“ je její babička.
  • je řízena United Talent Agency of Beverly Hills.
  • Lily James také najímá osobní trenér pro její cvičení.
  • více se zaměřuje na cvičení jógy a kardio.
  • Ariel a Belle jsou její oblíbené postavy Disney.
  • v roce 2014 získala Lily James Screen Actors Guild za show Downton Abbey.
  • ze své herecké kariéry vydělala James čisté jmění 2-3 miliony USD (k roku 2020).
  • ráda pije čaj místo kávy.
  • Lily James také propaguje mnoho kosmetických produktů prostřednictvím svých sociálních médií.
  • vystupovala také na titulní straně tolika populárních časopisů.
  • Lily ráda čte thrillerové knihy ve svém volném čase.
  • často pije a kouří na večírcích.
  • když jí bylo 19 let, její otec zemřel kvůli rakovině v roce 2008.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.