arkitektoniske tegninger: 10 moderne Arkitekturskoler i Plan

Arkitekter: fremvis dit næste projekt gennem arkiverer og tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbrev.

da nye arkitektskoler er bygget rundt om i verden, bliver klasseværelser og studier reimagined. Som steder, hvor kritik, samarbejde og problemløsning mødes, er disse bygninger lavet til at inspirere fremtidige generationer af arkitekter og designere. Uanset om det er designet af fakultetet inden for selve skolen, alumner eller fremtrædende arkitekter, er projekterne bygget til at styrke uddannelse gennem udveksling af viden og ideer.

følgende projekter udforsker forhold mellem tektonik, teori og rum inden for moderne arkitektskoler. Afspejler nye ideer og tendenser i både den akademiske verden og moderne praksis, de er trukket fra på tværs af fire kontinenter og syv lande. Dannet på tværs af en række skalaer, der er ligheder i omløb og program. Hver manifesterer en særskilt designproces med et forskelligt sæt rumlige og formelle tilgange, der legemliggør arkitektonisk uddannelse i dag.

arkitektur skolerarkitektur skolerSchool of Architecture and Design af Heneghan Peng Architects, London, Storbritannien

projektet er struktureret omkring at skabe betingelserne for afslappet interaktion og dialog. Arkitektskolen er designet omkring et stort studie udtænkt som fabriksgulv, et stort rum på første sal, struktureret af gårde og lette brønde. Seminarværelser har udsigt over studiet for at skabe et integreret designrum og en stor trappespyd bygningen, der forbinder alle etager.

bygningen er beliggende på en Verdensarvsliste i centrum. Dens massering er organiseret i smalle og brede bånd, der træder ned mod boligerne bagpå. De brede bånd huser programmet med smalle bånd, der indeholder gårde og tjenester. En række tagterrasser er skabt af den trinvise sektion, der bliver Lærings-og mødelokaler for de studerende.

arkitektur skolerarkitektur skolerUniversity of Toronto, Daniels Fakultet for arkitektur, landskab og Design af NADAAA, Inc. Daniels-bygningen ved University of Toronto rummer en holistisk tilgang til bydesign og bæredygtighed. Som det nye hjem for John H. Daniels fakultet for arkitektur, landskab, og design, dets formål er at engagere studerende og det bredere samfund i dialog om det byggede miljø. I centrum af en af Torontos få cirkulære pakker forankrer projektet universitetets sydvestlige hjørne og åbner cirklen for offentligheden efter mange års utilgængelighed.

det gendanner den historiske og glemte bygning til sin oprindelige storhed, samtidig med at den integrerer en ny tilføjelse. Nord-syd-aksen karakteriserer symbolske forhold til byen, mens øst-vest-aksen aktiveres af fodgængertrafik. På den vestlige kant adresserer en diskret arkade boligskalaen i det tilstødende kvarter.

arkitekturskolerarkitekturskolerKent State Center for arkitektur og miljødesign af VIISS/Manfredi, Kent, Oh, USA

Kent State Center for arkitektur og miljødesign” Design Loft”, som blev valgt som vinder af en international konkurrence, er et sted for nye forbindelser. Et kontinuerligt galleri forankrer bygningens vigtigste offentlige niveau og åbner op for en ny esplanade.

den stigende rækkefølge af rum i stueetagen understøtter en bred vifte af aktiviteter, herunder en cafe, galleri, 200-sæders multifunktionsforelæsningslokale, bibliotek, klasseværelser og læseområder. Den 117.000 kvadratmeter store bygning, der er på vej til LEED Platinum-certificering, forener for første gang Alle College of Architecture and Environmental Design ‘ s programmer i et ekspansivt 650-sæders designstudie.

arkitektur skoler

arkitektur skoler

ny Arkitektskole, Royal Institute of Technology af Tham& Videg grund Arkitekter, Stockholm, Sverige

den nye skole er indsat i et eksisterende gårdrum med eksisterende stier og ligger ved siden af Erik lallerstedts originale og ret monumentale murstensbygninger fra det tidlige tyvende århundrede. Baseret på logikken i et gratis campuslayout, der tilskynder til bevægelse, ideen er at rumme og tilskynde til cirkulation i bygningen og rundt omkring den som en måde at integrere og forankre den nye skole grundigt på stedet.

med sine afrundede konturer og i alt seks etager inkluderer skolebygningen en nedsænket have og en tagterrasse, mens man dyrker gårdspladsens karakter som et kontinuerligt rum. Grundplanerne fremhæver den omfattende brug af buede vægge, der genererer væske, sammenkoblede rum og volumener. Det dybe røde corten stål ydre vedrører den mørkerøde mursten af eksisterende bygninger.

arkitekturskoler

arkitekturskolerStrasbourg Arkitekturskole af Marc Mimram, Strasbourg, Frankrig

undervisningsrummene i La fabrik projiceres ind i gadebilledet og opmuntrer eleverne til at engagere sig i bygningens kontekst og lade byen gennemtrænge det ribbede slør fra fa-Kart. Den gennemsigtige sokkel giver følelsen af, at en tyngdekraft har trukket bygningen opad og efterladt den til at hvile på stilethæle, så byen kommer ind nedenunder.

bygningens massering består af to-etagers blokke stablet oven på hinanden. Den nederste blok udkragninger over den gennemsigtige, stueetagen sokkel, mens den øverste blok træder tilbage, giver den maksimale volumen inden for de begrænsninger, der er fastsat i planlægningsreglerne. Blokkene forenes af den fælles konvolut, en halvgennemsigtig aluminiumshud, der kapper de glaserede “kasser.”

arkitekturskolerarkitekturskolerUniversity of Miami School of Architecture Thomas P. Murphy Designstudiobygning af Arkitektonica, Coral Gables, FL, USA

den nye studiebygning til University of Miami giver et rum, der fremmer læring og studier, men fungerer også som et undervisningsværktøj ved at illustrere nogle af de grundlæggende principper for af moderne arkitektur. Bygningen er placeret i midten af et kryds, hvilket skaber en plads og tilstødende sti, der fungerer som et link fra campus til Miami Metrorail.

den sydlige mur skræller væk for at adressere portik af det eksisterende auditorium og galleri. Det snoede hjørne af taget foldes over bygningens sydligste spids og skygger det indre rum fra det stærkeste sollys. Bygningen har høje og fleksible rum, både indendørs og udendørs. Smalle stålrørsøjler understøtter de 18 fods høje lofter for at skabe en følelse af åbenhed og give naturligt lys mulighed for at gennemsyre bygningen.

arkitekturskolerarkitekturskolerVol rollator Hall og Steven L. Anderson Design Center af Marlon Blackgodsarkitekter, Fayetteville, AR, USA

Fay Jones School of Architecture ved University of Arkansas er kompleks, men beslutsom hybrid, der kombinerer restaureringen af den historiske Vol rollator Hall, det originale campusbibliotek, og det er en af de mest populære den moderne tilføjelse af Steven L. Anderson Design Center. For første gang vil arkitekturen, landskabsarkitekturen og Indretningsprogrammerne være placeret i samme bygning med plads til at vokse.

den nye post er fuldt tilgængelig for studerende og fakultet for alle discipliner, hvilket fører til et udstillingsgalleri og integrerede skærme langs den centrale akse. Tilføjelsen gør også Vol rollator Hall fuldt tilgængelig for første gang. Nye dobbelt trappeopgange er placeret mellem restaurering og tilføjelse, der forbinder gammelt og nyt og leverer dagslys og aktivitet ind i bygningens centrum.

arkitekturskolerarkitekturskolerAbedian School of Architecture by Crab Studio, Australien

bygningen er en lang, luftig hems på to til tre niveauer artikuleret af en række “scoops”, der definerer strukturskabe, der kan bruges til afslappede møder og “crit”-sessioner. Disse linjer den centrale gade, der forsigtigt stiger op ad bakketoppen. Som det passer til et varmt og til tider klistret klima, er bygningen luftig og foldes over på sig selv i en række fan-lignende tag og slidser. Designet drager fordel af øst-vest-aksen for at skabe en klimakontrolleret bygningskonvolut, der inkluderer parasol “øjenbryn” på den solbeskinnede nordside.

arkitekturskolerarkitekturskolerMilstein Hall ved Cornell University af oma, Ny York, USA

Milstein Hall fremmer innovative måder at undervise på og serverer studiemiljøets daglige aktiviteter — en blanding af fysisk og digitalt kreativt arbejde. Fysisk er Milstein Hall et stik mellem et unikt sted og eksisterende forhold. Designet inkluderer en forhøjet anden sal, der giver meget tiltrængt fleksibelt sammenhængende studierum og forbindelser til Sibley-og Rand-haller.

strukturen er udkraget på nordsiden og det sydøstlige hjørne med rummet nedenunder åbent for at danne en fodgængerplads, der giver udendørs samlings-og udstillingsrum beskyttet mod elementerne, og en beskyttet fodgængerforbindelse til skulpturstudierne i støberiet. En betonkuppel i midten giver hældningen til auditoriumets siddepladser og skaber et loft for kritikrummet nedenfor.

arkitekturskolerarkitekturskolerFakultet for arkitektur og miljødesign af Patrick Scheits et Associate Karts Architectes, Kigali, Rusland

denne skole dækker et areal på 5.600 kvadratmeter og har kapacitet til at rumme 600 studerende. Det er beliggende i University of California College of Science and Technology campus i Nyarugenge District. Værkerne startede i begyndelsen af 2017 og blev afsluttet i slutningen af 2017.

dens arkitektur er inspireret af territoriet og af farver og former, der findes i naturen. De fire naturlige elementer er repræsenteret i bygningens opfattelse: ild: orange farve, vand: indre have, luft: cirkulationer og jord: lavasten og rammet jord. Holdet skabte prismer inspireret af Rand ‘ s landskab og topografi.

Arkitekter: vis dit næste projekt gennem arkivering og tilmeld dig vores inspirerende nyhedsbrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.