er veganer og vegetar? (Hvorfor skal du ikke spise det )hvis (typeof _ _ es _ fad _ position!= ‘udefineret’) {__es_fad_position (‘div-gpt-ad-veganpeak_com-boks-3-0’)};

de kan være en af de mest populære slik barer, men er to veganer og vegetar? – Skal du virkelig spise dem?

er ikke vegansk, fordi den har både mejeri-og palmeolie. Mejeri er ikke-vegansk, da det stammer fra køer, mens palmeolie har en bred vifte af negative miljøeffekter. Dette gælder for alle to, inklusive både mælk og mørk chokolade.

vegetarer kan teknisk set spise to gange, fordi det er helt fri for dyrekød. Selvom der er nogle praksis og miljøproblemer med det. Så det afhænger af grunden til, at du er vegetar.

der er langt mere sunde og humane muligheder til rådighed for begge diætgrupper. Læs med, når jeg gennemgår hver af ingredienserne i to og for et lækkert alternativ.

Indholdsfortegnelse

ingredienser i to

to er langt en af de mest populære slikbarer i verden. Med over 161 millioner dobbeltstænger solgt hvert år. Så det er ingen overraskelse, at veganere og vegetarer spørger sig selv, om de kan have denne candy bar.

for at bestemme, hvilke diætgrupper der er egnet til, skal vi identificere ingredienserne. -Og det er på ingen måde en kort liste over ingredienser. Så lad os gå gennem de mere sketchy ingredienser.

mælkechokolade (sukker, kakaosmør, chokolade, skummetmælk, Lactose, mælkefedt, sojalecithin, Pgpr, kunstig smag), sukker, beriget hvedemel (hvedemel, Niacin, reduceret jern, Thiaminmononitrat, Riboflavin, folsyre), palmeolie, majssirup, skummetmælk, Dekstrose, mindre end 2% – Salt, kakaopulver, sojalecithin, Fødevarestivelsesmodificeret, bagepulver, kunstig smag.

Mars chokolade Konfekture

disse er ingredienserne i to Som skrevet på producentens hjemmeside. Så du ved, at disse er de mest relevante og pålidelige ingredienser. I hvert fald i USA. – Ingredienser kan afvige fra lande, så vær opmærksom på det.

Jeg har fremhævet ingredienserne ovenfor, der er afledt af dyrekilder. -Som du kan se, har vi en hel del ingredienser, der ikke er plantebaserede eller ikke-veganske.

mejeri

mejeri er en paraplybetegnelse for alt, hvad der kommer fra mælk. Det er også bare kendt som mejeriprodukter, men det er det samme.

er meget høj i mejeriprodukter. Den ene er mælkechokolade. Mens chokolade kan være mælkefri, som det er fra en bønne, er mælkechokolade ikke. Mælkchokolade fremstilles ved hjælp af mælk, ikke overraskende, så det er et mejeriprodukt.

andre mejeriprodukter omfatter skummetmælk og mælkefedt. Faktisk store mængder af disse mælkeholdige produkter. Så du vil undgå dette, hvis du enten er laktoseintolerant eller på en vegansk diæt.

palmeolie

palmeolie er muligvis ikke en ingrediens, du tænker meget på. Det er trods alt ikke et animalsk produkt på nogen måde. Selvom palmeolie har mange miljøpåvirkninger, som du måske vil vide.

rapporter viser, at over 300 fodboldbaner er bulldoseret for at gøre plads til palmeolieprodukter hver time. Det lyder måske som en skrivefejl, men det er sandt. Over 300 fodboldbaner hver eneste time, kun til produktion af palmeolie.

således betragtes det som et ikke-vegansk produkt af mange. Ikke alle veganere tænker endda på dette problem, men mange gør det. Så om det er vegansk eller ej, afhænger af din tro.

selvom de fleste veganere måske ønsker at begrænse deres palmeolieforbrug i det mindste.

er to veganer

to bar

nu hvor vi kender de nøjagtige ingredienser i det er tid til at afgøre, om to er veganer eller ej.det er ikke vegansk, fordi det indeholder mange mejeriprodukter og palmeolie. Mejeri er ikke vegansk, fordi det stammer fra komælk. Mens palmeolie betragtes som ikke-vegansk på grund af den negative miljøpåvirkning.

for det første har vi en masse mejeriprodukter, som er ikke-veganske ingredienser. Det skyldes, at opbevaring og malkning af køer betragtes som umenneskelig. Industripraksis gør det sådan, at køer ikke og ikke kan malkes menneskeligt.

palmeolie kan på den anden side ikke stamme fra dyr, men det betragtes som ikke-vegansk af mange. Det skyldes, at palmeolie optager enorme mængder jord og bruger hvert minut.

det er dårligt for miljøet, men også dyr.

uanset om du er veganer for miljømæssige eller etiske bekymringer, har palmeolie negative virkninger for begge. Bulldosering af store arealer hvert minut ødelægger naturlige levesteder og udsletter dyr i processen.så veganere kan ikke spise to gange, da det er højt i mejeri og indeholder palmeolie.

er vegetarisk

vegetarer spiser ikke noget fra kød af dyr. Så det betyder intet kød eller animalsk fedt, men det betyder også, at de kan spise æg og mejeri. Så hvad med to?er vegetarer, fordi det er uden dyrekød. Det kan have masser af mejeri, men det er helt egnet til vegetarer. Så vegetarer kan spise to, men der er nogle grunde til, at du ikke burde.

vegetarer har bestemt en vis sympati for dyr, og det inkluderer dyrs velbefindende. Så du vil måske vælge candy bar muligheder, der bruger mere human mælk. Såsom mælk fra græsfodrede køer.

palmeolie kan også være et problem for dig. Da mange dyr udslettes i processen med at producere det. Det afhænger dog udelukkende af grundene til, at du er vegetar.

vegansk og vegetarisk alternativ

Vi kan være en populær candy bar, men det er langt fra det bedste, efter min mening. Selvom det er meget lang tid siden jeg spiste en. Så hvem er jeg at sige.

men som veganer vil du sandsynligvis ikke spise to gange når som helst snart. Så du har brug for en anden chokoladebar. Jeg anbefaler, at du prøver en Clif bar, hvis du ikke har prøvet det endnu. De har mange forskellige varianter, og de fleste er utrolige.

det er en energibar, så de tilbyder også ægte ernæring. Meget mere end du nogensinde kan få fra en candy bar som to. Det er også derfor, de er lidt dyrere.

de fleste Clif barer er helt veganer, med nogle få undtagelser. Se denne liste over veganske Klippestænger, hvis du vil prøve en.

konklusion

spis bare ikke for mange ad gangen, da de er ret høje i kalorier. Ikke så højt som to, men heller ikke langt fra.

er ikke vegansk i nogen henseende. De indeholder store mængder mejeri og har palmeolie. Det er to ingredienser, der ikke betragtes som veganske på grund af deres umenneskelige praksis.

vegetarer kan på den anden side have to, da det er fri for dyrekød. Mejeri og æg er helt egnede til den vegetariske kost. -Og der er ingen andre skjulte ingredienser til stede, der ville gøre dem ikke-vegetariske.

selvom begge grupper måske ønsker at vælge mere humane muligheder.

Hej, Jeg er Gus! Jeg har været veganer i ganske mange år nu, og har samlet en masse viden om emnet i denne tid. Mit mål med denne blog er at sprede den veganske besked og gøre det let at vide nøjagtigt, hvad der er vegansk, og hvad der ikke er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.