Lily James Height, Weight, Age, Boyfriend, Husband, Biography & More

Lily James (s.5. Hänet tunnetaan maassa Tuhkimon roolista Disneyn romanttisessa draamaelokuvassa ”Tuhkimo”. Hän aloitti näyttelemisen hyvin nuorena.

hän debytoi tv-alalla Debyyttiohjelmallaan ”Just William” Ethel Brownina. Lily oli vasta 21-vuotias, kun hän debytoi TV-alalla. Sen jälkeen hän alkoi esiintyä teatterinäytelmissä. Vuonna 2011 Lily James esitti Taylorin hahmoa ensimmäisessä Teatterinäytelmässään ”Vernon God Little” Young Vic-teatterissa.

sen jälkeen hän esiintyi niin monissa teattereissa. Hän debytoi Hollywoodissa ensimmäisellä elokuvallaan ”Chemistry” vuonna 2012. Tässä elokuvassa, hän näytteli sivuosassa Ines. Jonkin ajan kuluttua hän sai tilaisuuden esittää Korrinan roolin elokuvassa ”Titaanien viha”.

tämän jälkeen hän on esiintynyt niin monissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, kuten Fast Girls, Baby Driver, Sorry to Beast You, Rare Beasts, War & Peace ja muut. Vuonna 2020 hän valmistautuu tulevaan Hollywood-elokuvaansa nimeltä ”The Dig”.

Lily James elokuvassa Tuhkimo

Lily elokuvassa Tuhkimo

10.heinäkuuta 2020 hänet on bongattu lontoolaisessa puistossa yhdessä kuuluisan näyttelijän ”Chris Evansin”kanssa. Kuten kaikki tietävät, Chris tunnetaan Captian Amerikan roolista Marvel-Supersankarisarjassa. Heidät nähtiin yhdessä nauttimassa jäätelöä puistossa. Tämän jälkeen syntyi huhuja, joiden mukaan Lily James alkoi seurustella Chrisin kanssa.

Contents

Profiilin Yhteenveto

nimimerkki

Wiki/Bio
todellinen täysi syntymänimi Lily Chloe Ninette Thomson.
Lily James.
ammatti näyttelijä, malli, televisiopersoona, somevaikuttaja ja yrittäjä.
Famous for The movie Cinderella.
Age (As of 2020) 31 years old.
Date of Birth (DOB), Birthday 5 April 1989.
Birthplace/Hometown Esher, Surrey, England.
Nationality British.
British
Sexuality (Gay or Lesbian) Straight.
Gender Female.
Ethnicity White.
Religion Christianity.
Sun Sign (Zodiac Sign) Aries.
House In London, England.
Social Media Account Stats Instagram: @lilyjamesofficial (2.5 million + followers).
Twitter: @lilyjamesonline (20.8K + followers).
Facebook: @LilyJamesOfficialSite.
Career & Wealth
Earning Sources Acting Career.
Net worth (approx.) $2-3 million US dollars (As of 2020).
Theatres 1. Vernon God Little (2011).
2. Othello (2011).
3. Lokki (2012).
4. Romeo ja Julia (2016).
5. Kaikki Eevasta (2019).
filmografia 1. Kemia (2012).
2. Wrath of the Titans (2012).
3. Broken (2012).
4. Fast Girls (2012).
5. Tuhkimo (2015).
6. Palanut (2015).
7. Pride and Prejudice and Zombies (2016).
8. Poikkeus (2016).
9. Thomas Burberryn tarina (2016).
10. Baby Driver (2017).
11. Darkest Hour (2017).
12. Anteeksi häiriö (2018).
13. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018).
14. Little Woods (2018).
15. Mamma Mia! Here We Go Again (2018).
16. Yksi punainen Nenäpäivä ja häät (2019).
17. Eilen (2019).
18. Rare Beasts (2019).
19. Rebecca (2020).
20. Dig (TBA).
televisio 1. Kaikki Eevasta (2010).
2. Puhelintytön Salainen Päiväkirja (2011).
3. Downton Abbey (2012-2015).
4. Sota & rauha (2016).
5. The Pursuit of Love (2019).
fyysiset tilastot
korkeus jalat & tuumaa: 5′ 7″.
senttimetriä: 170 cm.
Meters: 1.7 m.
Weight Kilograms: 55 Kg.
Pounds: 121 lbs.
Body Measurements (Breast-waist-hips) Inches: 34-24-35.
Centimeters: 86-61-89 cm.
Shoe Size (UK)
Body Type Hourglass.
Eye Color Dark Brown.
Hair Color Blonde.
Family
Parents Father: Jamie Thomson.
Mother: Ninette Thomson.
Brothers 1. Charlie Thomson (Older).
2. Sam Thomson (Younger).
Last Modified On 11 July 2020 (©️ Copyright – Dreshare.com).
Personal Information
Marital Status Unmarried.
Dating History? 1. Jack Fox.
2. Matt Smith.
Boyfriend 1. Matt Smith.
2. Chris Evans (rumored).
Husband/Spouse Name None.
Education
Highest Qualification Graduation.
Koulu 1. Tring Parkin Koulu.
2. Arts Educational School.
Suosikkijulkkikset näyttelijä: Jake Gyllenhaal.
näyttelijä: Selena Gomez.
Alma Mater. Guildhall School of Music and Drama.

vanhemmat & sisarukset

Lily Chloe Ninette Thomson syntyi vanhemmistaan 5.huhtikuuta 1989 Esherissä, Surreyssa, Englannissa. Hän syntyi julkkisperheeseen. Lily on etniseltä taustaltaan puhdas valkoinen ja kuuluu kristinuskoon. Hän juhli 31-vuotissyntymäpäiväänsä 5. huhtikuuta 2020 yhdessä perheensä kanssa.

lapsuuskuva Lily Jamesista isänsä Jamie Thomsonin kanssa

lapsuuskuva Lily Jamesista isänsä Jamie Thomsonin kanssa

hänen isänsä ”Jamie Thomson” oli ammattimuusikko. Hänen äitinsä ”Ninette Thomson” on myös näyttelijä. Hän on perheen ainoa tyttölapsi. Lilyllä on kaksi veljeä. Hänen isoveljensä nimi on ” Charlie Thomson ”ja nuorempi”Sam Thomson”. Näytteleminen on kiinnostanut häntä lapsesta asti.

lähteiden mukaan hänellä oli lapsena tapana oppia näyttelijävinkkejä äidiltään. Lily kävi peruskoulutuksensa Tring Park Schoolissa. Hän opiskeli myös Arts Educational Schoolissa.

Lily James äitinsä Ninette Thomsonin kanssa

Lily James äitinsä Ninette Thomsonin kanssa

, sillä hänellä on sukusäätiö huvi-ja näyttelijämaailman valtakunnassa. hän osoittaa innostusta toimii kutsumus nuoruudesta lähtien ja hän meni valmistunut School of Music and Drama.

Lily James allure-lehden kansilehdessä

valmistumisensa jälkeen hän aloitti ammattinsa televisiosarjassa ”Just William” Ethel Brownina vuonna 2010, jossa oli neljä kohtausta, jotka olivat hänen esitystyönsä näyttelijänammatissa. Tällä hetkellä hän on yksi kuuluisista amerikkalaisnäyttelijöistä.

Vartalotilat, ulkonäkö & more

hän on englantilainen nainen, mutta muutamat sanovat hänen olevan etniseltä taustaltaan sekoittunutta. Nuori nainen on kaunis erityisesti tummanruskeat silmänsä. Hänellä on vaaleat hiukset. Kanssa pituus 5 jalkaa 7 tuumaa (168 cm), Lily Jamesin korkeus näyttää poikkeuksellisen huomionarvoinen.

Lily James pituus paino

Lily Jamesin fyysinen tilasto

hänen painonsa on noin 55 kg (121 lbs). Hänellä on poikkeuksellisen hieno iho ja näyttää siltä, että Lily James hoitaa itsensä hyvin kaiken kaikkiaan. Hän hallitsee näyttämöä missä vaiheessa hän esiintyykin.

Lily James enjoying with her friends

James enjoying with her friends

Jamesia kunnioitetaan pukeutumistajustaan ja hän vilkaisee moitteettomasti jokaiseen vaatteeseen. Tämän lisäksi hän ottaa myös hyvin suunnitellun ravintoruokavalion terveelle keholleen. Säännöllisen kuntosaliharjoittelun ansiosta hän pitää vartalonmittansa noin 86-61-89 cm: n tuntumassa.

henkilökohtainen elämä

Tuhkimon pääosan esittäjä Lily on ennakkoluuloton nainen. Hän viettää mielellään aikaa ystäviensä kanssa eri maissa. Jos puhumme hänen suhteensa sitten, Lily James on tällä hetkellä dating näyttelijä ”Matt Smith”. Lähteiden mukaan hän on ollut suhteessa Mattin kanssa vuodesta 2014 lähtien.

Lily James poikaystävänsä Matt Smithin kanssa

Lily James poikaystävänsä Matt Smithin kanssa

saanen kertoa, että Smith on myös näyttelijä, joka tunnetaan roolisuorituksestaan elokuvassa ”ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit”. Hän seurusteli myös brittinäyttelijä ”Jack Foxin”kanssa. Heinäkuussa 2020 syntyi huhuja, joiden mukaan Lily James olisi suhteessa uuden poikaystävänsä ”Chris Evansin”kanssa.

Lily Jamesin huhuttu poikaystävä Chris Evans' rumored boyfriend Chris Evans

Lily Jamesin huhuttu poikaystävä Chris Evans

, koska hänet bongattiin hänen kanssaan lontoolaisesta puistosta. Tosin näille huhuille ei ole olemassa vahvistusta. Lisäksi hän rakastaa viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa.

joitakin vähemmän tunnettuja faktoja Lily Jamesista

Lily James facts

  • Jamesin oikea syntymänimi on ”Lily Chloe Ninette Thomson”.
  • kuuluisa yhdysvaltalainen näyttelijä ”Helen Horton” on hänen isoäitinsä.
  • häntä hallinnoi Beverly Hillsin United Talent-toimisto.
  • Lily James palkkaa treeneihinsä myös personal trainerin.
  • hän keskittyy enemmän joogaan ja sydänharjoituksiin.
  • Ariel ja Belle ovat hänen suosikkihahmojaan Disney-sarjassa.
  • vuonna 2014 Lily James voitti Screen Actors Guildin Downton Abbey-ohjelmasta.
  • näyttelijänurallaan James tienasi 2-3 miljoonaa dollaria (tilanne 2020).
  • hän juo mielellään kahvin sijaan teetä.
  • Lily James mainostaa myös monia kauneustuotteita sosiaalisen median kahvoillaan.
  • hän on esiintynyt myös niin monen suositun lehden kansilehdissä.
  • Lilja rakastaa lukea jännityskirjoja vapaa-ajallaan.
  • hän juo ja polttaa usein juhlissa.
  • hänen ollessaan 19-vuotias hänen isänsä menehtyi syöpään vuonna 2008.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.