Arkitekttegninger: 10 Moderne Arkitektskoler i Plan

Arkitekter: Vis frem ditt neste prosjekt gjennom Architizer og meld deg på vårt inspirerende nyhetsbrev.Som nye skoler av arkitektur er bygget rundt om i verden, klasserom og studioer blir reimagined. Som steder hvor kritikk, samarbeid og problemløsning kommer sammen, er disse bygningene laget for å inspirere fremtidige generasjoner av arkitekter og designere. Enten designet av fakultetet i skolen selv, alumni eller fremtredende arkitekter, er prosjektene bygget for å styrke utdanning gjennom utveksling av kunnskap og ideer.

følgende prosjekter utforsker relasjoner mellom tektonikk, teori og rom innen moderne arkitekturskoler. Reflekterer nye ideer og trender i både akademia og moderne praksis, er de hentet fra over fire kontinenter og syv land. Formet over en rekke skalaer, er det likheter i omløp og program. Hver manifesterer en distinkt designprosess med et mangfoldig sett av romlige og formelle tilnærminger som legemliggjør arkitektonisk utdanning i dag.

arkitektskolerarkitektskolerArkitektskole og Design Av Heneghan Peng Architects, London, Storbritannia

prosjektet er strukturert rundt å skape forutsetninger for uformell samhandling og dialog. Arkitektskolen er designet rundt et stort studio oppfattet som en fabrikkgulv, en stor plass i første etasje, strukturert av gårdsplasser og lyse brønner. Seminarrom har utsikt over studioet for å lage et integrert designrom og en stor trapp spyd bygningen som forbinder alle etasjer.

bygningen ligger innenfor Et Verdensarvsted I Greenwich Sentrum. Dens massing er organisert i smale og brede band som går ned mot boligene på baksiden. De brede band huset programmet med smale band som inneholder gårdsrom og tjenester. En rekke takterrasser er opprettet av den trappede delen som blir lærings-og møteplasser for studentene.

arkitektskolerarkitektskoler Universitetet I Toronto, Daniels Fakultet For Arkitektur, Landskap Og Design av NADAAA, Inc., Toronto, Canada

Daniels-Bygningen ved University Of Toronto belyser en helhetlig tilnærming til urban design og bærekraft. Som det nye hjemmet Til John H. Daniels Fakultet for arkitektur, landskap og design, er formålet å engasjere studenter og det bredere samfunnet i dialog om det byggede miljøet. I sentrum av En Av Torontos få sirkulære pakker forankrer prosjektet det sørvestlige hjørnet av Universitetet og åpner sirkelen for publikum etter år med utilgjengelighet.

den gjenoppretter den historiske og glemte bygningen til sin opprinnelige storhet, samtidig som den integrerer et nytt tillegg. Nord-sør-aksen karakteriserer symbolske relasjoner Til Byen, mens øst-vest-aksen aktiveres av fotgjengertrafikk. På den vestlige kanten adresserer en diskret arkade boligskalaen til det tilstøtende nabolaget.

arkitektskolerarkitektskolerKent State Center For Arkitektur Og Miljødesign AV WEISS/MANFREDI, Kent, OH, Usa

Kent State Center For Arkitektur Og Miljødesign «Design Loft», som ble valgt som vinner av en internasjonal konkurranse, er et nettsted for nye forbindelser. Et kontinuerlig galleri forankrer bygningens viktigste offentlige nivå og åpner opp for en ny esplanade.den stigende sekvensen av rom i første etasje støtter et bredt spekter av aktiviteter, inkludert en kafe, galleri, 200-seters multi-purpose forelesningsrom, bibliotek, klasserom og leseområder. Den 117.000 kvadratmeter store bygningen, som er på vei FOR LEED Platinum-sertifisering, forener for første gang Alle College Of Architecture and Environmental Design programmer i et ekspansivt 650-seters designstudio.

arkitektskoler

arkitektskoler

Ny Arkitektskole, Royal Institute Of Technology by Tham &Videgå Arkitekter, Stockholm, Sverige

den nye skolen er satt inn i en eksisterende gårdsplass med eksisterende veier og ligger ved siden av erik lallerstedt originale og ganske monumentale murbygninger fra begynnelsen av det tjuende århundre. Basert på logikken i en gratis campus layout som oppmuntrer bevegelse, ideen er å imøtekomme og oppmuntre sirkulasjon i bygningen og rundt det som en måte å grundig integrere og forankre den nye skolen til området.

med sine avrundede konturer og totalt seks etasjer, inneholder skolebygningen en nedsunket hage og en takterrasse, mens den dyrker gårdsplassen som en sammenhengende plass. Plantegningene fremhever den omfattende bruken av buede vegger, som genererer væske, sammenkoblede rom og volumer. Den dype røde corten stål utvendig er knyttet til mørk rød murstein av eksisterende bygninger.

arkitektskoler

arkitektskolerStrasbourg School Of Architecture Av Marc Mimram, Strasbourg, Frankrike

læringsplassene Til La Fabrique projiseres inn i gatebildet, og oppfordrer elevene til å engasjere seg i bygningens kontekst og la byen gjennomsyre det ribbete sløret til faç. Den gjennomsiktige sokkelen gir følelsen av at en gravitasjonskraft har trukket bygningen oppover, slik at den hviler på stiletthælene,slik at byen ligger under.

bygningens massering består av to-etasjers blokker stablet oppå hverandre. Den nedre blokken cantilevers over gjennomsiktig, første etasje sokkel, mens den øverste blokken skritt tilbake, gir maksimalt volum innenfor begrensningene fastsatt av planforskriften. Blokkene er forenet av den vanlige konvolutten, en halvtransparent aluminiumshud som kapper de glaserte » boksene.»

arkitektskolerarkitektskolerUniversity Of Miami School Of Architecture Thomas P. Murphy Design Studio Building av Arquitectonica, Coral Gables, FL, Usa

den nye studiobygningen For University Of Miami gir et rom som bidrar til å lære og studere, men fungerer også som et læringsverktøy ved å illustrere noen av de grunnleggende prinsippene for Arkitektur.moderne arkitektur. Bygningen ligger i sentrum av et veikryss, og skaper en plaza og tilstøtende sti som fungerer som en kobling fra campus Til Miami Metrorail.

den sørlige veggen skreller bort for å adressere portico av eksisterende auditorium og galleri. Det vridende hjørnet av taket bretter seg over den sørligste spissen av bygningen, og skygger innvendig plass fra det sterkeste sollyset. Bygningen har høye og fleksible rom, både innendørs og utendørs. Smale stålrørsøyler støtter 18-fots høye tak for å skape en følelse av åpenhet og tillate naturlig lys å gjennomsyre bygningen.

arkitektskolerarkitektskolerVol Walker Hall og Steven L. Anderson Design Center av Marlon Blackwell Architects, Fayetteville, AR, Usa

Den Fay Jones School Of Architecture Ved University Of Arkansas er kompleks, men resolutt hybrid, kombinere restaurering av historiske Vol Walker Hall, den opprinnelige campus bibliotek, Og den moderne tillegg hotell i nærheten av steven l. anderson design center For første gang, Arkitektur, Landskapsarkitektur, Og Interiørdesign programmer vil bli plassert i samme bygning med plass til å vokse.

den nye oppføringen er fullt tilgjengelig for studenter og fakultet for alle fagområder, noe som fører til et utstillingsgalleri og integrerte skjermer langs sentralaksen. Tillegget gjør Også Vol Walker Hall fullt tilgjengelig for første gang. Nye doble trapper ligger mellom restaurering og tillegg, forbinder gammelt og nytt og leverer dagslys og aktivitet inn i sentrum av bygningen.

arkitektskolerarkitektskolerAbedian School Of Architecture av Crab Studio, QLD, Australia

bygningen er en lang, luftig loft på to til tre nivåer artikulert av en serie av «kuler,» definere struktur-kabinetter som kan brukes for uformelle møter og «crit» økter. Disse linje den sentrale gaten som forsiktig stiger opp bakketopp området. Som det sømmer seg en varm og noen ganger klissete klima, bygningen er luftig og bretter over på seg selv i en rekke fan-lignende tak og spalter. Designet utnytter øst – vest-aksen for å skape en klimakontrollert bygningskuvert som inkluderer parasoll «øyenbryn» på den solfylte nordsiden.

arkitektskolerarkitektskolerMilstein Hall At Cornell University by OMA, New York, Usa

Milstein Hall fremmer innovative måter å undervise på og serverer studioets daglige aktiviteter — en blanding av fysisk og digitalt kreativt arbeid. Fysisk Er Milstein Hall en kontakt mellom et unikt sted og eksisterende forhold. Designet inkluderer en forhøyet andre etasje som gir sårt tiltrengt fleksibel sammenhengende studio plass og forbindelser Til Sibley og Rand halls.

strukturen er cantilevered på nordsiden og sørøst hjørne med plassen under venstre åpen for å danne en fotgjenger plaza som gir utendørs samling og utstillingsrom beskyttet mot elementene, og en skjermet fotgjenger tilkobling til skulptur studioer ligger i Støperiet. En konkret kuppel i sentrum gir skråningen for auditoriet sitteplasser og skaper et tak for kritikk plass under.

arkitektskolerarkitektskolerFakultet For Arkitektur og Miljødesign Av Patrick Schweitzer et Associaukurs Architectes, Kigali, Rwanda

denne skolen dekker et areal på 5600 kvadratmeter og har kapasitet til å huse 600 studenter. Det ligger I University Of Rwanda College Of Science And Technology campus I Nyarugenge Distriktet. Arbeidene startet tidlig i 2017 og ble ferdigstilt i slutten av 2017.

arkitekturen er inspirert av territoriet og av farger og former som finnes i naturen. De fire naturlige elementene er representert i bygningens oppfatning: Brann: oransje farge, Vann: indre hage, Luft: sirkulasjoner og Jord: lavastein og rammet jord. Teamet skapte prismer inspirert Av Rwandas landskap og topografi.

Arkitekter: Vis frem ditt neste prosjekt Gjennom Architizer og meld deg på vårt inspirerende nyhetsbrev.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.