is Twix Vegan en vegetarisch? (Waarom zou je het niet eten) als (typeof _ _ ez _ Rage _ positie != ‘undefined’) {__ez_fad_position (‘div-gpt-ad-veganpeak_com-box-3-0’)};

ze zijn misschien wel een van de meest populaire snoeprepen, maar is Twix veganistisch en vegetarisch? Moet je ze echt opeten?

Twix is niet veganistisch omdat het zowel zuivel als palmolie bevat. Zuivel is niet veganistisch omdat het afkomstig is van koeien, terwijl palmolie een breed scala aan schadelijke milieueffecten heeft. Dit geldt voor alle Twix, inclusief zowel melk als pure chocolade.

vegetariërs kunnen technisch Twix eten omdat het volledig vrij is van dierlijk vlees. Hoewel er een aantal praktijken en milieukwesties met het. Dus het hangt af van de reden waarom je vegetariër bent.

Er zijn veel gezondere en humane opties beschikbaar voor beide dieetgroepen. Lees mee als ik ga door elk van de ingrediënten in Twix en voor een heerlijk alternatief.

inhoudsopgave

ingrediënten in Twix

Twix is veruit een van de meest populaire snoeprepen ter wereld. Met meer dan 161 miljoen TWIX bars verkocht per jaar. Het is dus geen verrassing dat veganisten en vegetariërs zich afvragen of ze deze reep kunnen hebben.

om te bepalen voor welke dieetgroepen Twix geschikt is, moeten we de ingrediënten identificeren. – En het is zeker geen korte lijst van ingrediënten. Laten we de meer vage ingrediënten doornemen.

melkchocolade (suiker, cacaoboter, chocolade, magere melk, Lactose, melkvet, sojalecithine, Pgpr, kunstmatig aroma), suiker, verrijkt tarwemeel (tarwemeel, niacine, gereduceerd ijzer, Thiaminemononitraat, riboflavine, foliumzuur), palmolie, maïssiroop, magere melk, Dextrose, minder dan 2% – zout, cacaopoeder, sojalecithine, gemodificeerd voedingszetmeel, bakken frisdrank, kunstmatige smaak.

Mars Chocolate suikergoed

Dit zijn de ingrediënten van Twix zoals geschreven op de website van de maker. U weet dus dat dit de meest relevante en betrouwbare ingrediënten zijn. Tenminste in de VS. – Ingrediënten kunnen verschillen van landen, dus wees je daarvan bewust.

Ik heb de bovenstaande ingrediënten die afkomstig zijn van dierlijke bronnen gemarkeerd. -Zoals je kunt zien, heeft Twix een flink aantal ingrediënten die niet plantaardig of niet veganistisch zijn.

zuivel

zuivel is een overkoepelende term voor alles wat uit melk komt. Het is ook bekend als melkproducten, maar het is hetzelfde.

Twix bevat zeer veel zuivelproducten. De ene is melkchocolade. Hoewel chocolade zuivelvrij kan zijn, omdat het van een boon komt, is melkchocolade dat niet. Melkchocolade wordt gemaakt met behulp van melk, niet verrassend, dus het is een zuivelproduct.

andere zuivelproducten zijn magere melk en melkvet. In feite, grote hoeveelheden van die melk bevattende producten. Dus je wilt dit vermijden als je ofwel lactose intolerant bent of een veganistisch dieet volgt.

palmolie

palmolie is mogelijk geen ingrediënt waar u veel aan denkt. Het is immers op geen enkele manier een dierlijk product. Hoewel palmolie veel milieueffecten heeft, wil je dat misschien weten.uit rapporten blijkt dat er meer dan 300 voetbalvelden bulldozed worden om elk uur plaats te maken voor palmolieproducten. Het klinkt misschien als een typefout, maar het is waar. Meer dan 300 voetbalvelden per uur, alleen voor de productie van palmolie.

daarom wordt het door velen als een niet-veganistisch product beschouwd. Niet alle veganisten denken zelfs aan dit probleem, maar velen wel. Dus of het veganistisch is of niet, hangt af van je geloof.

hoewel de meeste veganisten hun palmolieconsumptie op zijn minst willen beperken.

is Twix Veganistisch

twix bar

nu we de exacte ingrediënten kennen van het moment om te bepalen of Twix veganistisch is of niet.

Twix is niet veganistisch omdat het veel zuivelproducten en palmolie bevat. Zuivel is niet veganistisch omdat het afkomstig is van koemelk. Terwijl palmolie wordt beschouwd als niet-veganistisch vanwege de negatieve impact op het milieu.

ten eerste heeft Twix veel zuivelproducten die niet-veganistische ingrediënten zijn. Dat komt omdat het houden en melken van koeien als onmenselijk worden beschouwd. De praktijk van de industrie maakt het mogelijk dat koeien niet op humane wijze worden gemolken en niet op humane wijze kunnen worden gemolken.

palmolie, aan de andere kant, is misschien niet afkomstig van dieren, maar wordt door velen als niet-veganistisch beschouwd. Dat komt omdat palmolie enorme hoeveelheden land in beslag neemt en elke minuut verbruikt.

dat is slecht voor het milieu, maar ook voor dieren.

of u nu veganist bent voor milieu-of ethische overwegingen, palmolie heeft voor beide bijwerkingen. Bulldozing grote gebieden van het land elke minuut vernietigt natuurlijke habitats en vernietigt dieren in het proces.veganisten kunnen Twix dus niet eten omdat het veel zuivel bevat en palmolie bevat.

is Twix Vegetarisch

vegetariërs eten niets van het vlees van dieren. Dus dat betekent geen vlees of dierlijke vetten, maar het betekent ook dat ze eieren en zuivel kunnen eten. Hoe zit het met Twix?

Twix is vegetariër omdat het geen dierlijk vlees heeft. Het kan veel zuivel hebben, maar dat is volledig geschikt voor vegetariërs. Dus vegetariërs kunnen Twix eten, maar er zijn een aantal redenen waarom je niet zou moeten.

vegetariërs hebben zeker enige sympathie voor dieren, en dat geldt ook voor het welzijn van dieren. Dus u kunt kiezen voor candy bar opties die meer humane melk te gebruiken. Zoals melk van gras gevoede koeien.

palmolie kan ook een probleem voor u zijn. Aangezien veel dieren worden weggevaagd in het proces van de productie ervan. Het hangt echter alleen af van de redenen waarom je vegetarisch bent.

veganistisch en vegetarisch Twix alternatief

Twix kan een populaire snoepreep zijn, maar het is verre van de beste, naar mijn mening. Hoewel het lang geleden is dat ik er een At. Dus wie ben ik om te zeggen.

echter, als veganist zul je waarschijnlijk niet snel Twix eten. Dus je hebt nog een chocoladereep nodig. Ik raad je aan om een Clif bar te proberen als je het nog niet hebt geprobeerd. Ze hebben veel verschillende smaken, en de meeste zijn ongelooflijk.

Het is een energiereep, dus ze bieden ook echte voeding. Veel meer dan je ooit kunt krijgen van een snoepreep als Twix. Dat is ook de reden waarom ze zijn een beetje duurder.

De meeste Clif bars zijn volledig veganistisch, met een paar uitzonderingen. Bekijk deze lijst met veganistische Clif bars als je er een wilt proberen.

conclusie

eet gewoon niet te veel tegelijk, omdat ze vrij veel calorieën bevatten. Niet zo hoog als Twix maar ook niet ver van beide.

Twix is in geen enkel opzicht veganistisch. Ze bevatten grote hoeveelheden zuivel en hebben palmolie. Dat zijn twee ingrediënten die niet als veganistisch worden beschouwd vanwege hun onmenselijke praktijken.

vegetariërs, aan de andere kant, kunnen Twix hebben, omdat het vrij is van dierlijk vlees. Zuivel en eieren zijn volledig geschikt voor het vegetarische dieet. – En er zijn geen andere verborgen ingrediënten aanwezig die ze niet-vegetarisch zouden maken.

hoewel beide groepen wellicht willen kiezen voor meer humane opties.

Hey, Ik ben Gus! Ik ben nu al een aantal jaren veganist en heb in deze tijd veel kennis over het onderwerp verzameld. Mijn doel met deze blog is om de veganistische boodschap te verspreiden en het gemakkelijk te maken om precies te weten wat veganistisch is en wat niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.