Reddit – UnsolvedMysteries-Monique Danielsin katoaminen

oudosti, törmään tähän sattumanvaraisesti. Ja olen varma, ettei kukaan usko minua, mutta vartuin viiden talon päässä hänestä. Hänen kaksoisveljensä olivat minun ikäisiäni. Kävimme yhdessä kirkossa, ja joskus heidän perheensä vei minut, jotta voisin mennä vanhempiani varhaisempaan jumalanpalvelukseen.

En pelleile, kun sanon, että kaikki naapurustossa pelkäsivät Chuck Danielsia. Muistan, että kaikki naapuruston lapset leikkivät, ja kun hän tuli kotiin, hänen lapsensa juoksivat kotiin kuin heidän henkensä riippuisi siitä. Ketään ei päästetty sisälle.

muistan, kuinka kaksoset sattumanvaraisesti kertoivat minulle eräänä aamuna bussipysäkillä, että hän ”oli karannut ja saanut lapsen.”Olin hämmentynyt, koska en ollut kuullut tästä mitään, ja siinä vaiheessa huomasin, ettei hän ollut ollut ollut olemassa vähään aikaan. Kysyin äidiltäni siitä. Hän kysyi äidiltä Candycelta, joka vain sanoi: ”rukoilemme, että Monique (Nikki, kuten jotkut tunsivat hänet) päättää tulla kotiin.”

pian tämän jälkeen he olivat muuttamassa Saksaan. Se oli hyvin äkillistä. Luultavasti 3 vuotta myöhemmin, olin lapsenvahtina naapurissa, jossa asuin ja katsoin ulos ovesta ja näin hänen sisarensa ja hänen äitinsä minun ajotiellä. He taisivat olla kaupungissa ja päättivät käydä katsomassa vanhaa naapurustoa ja tulla moikkaamaan? En koskaan ymmärtänyt. Juttelimme, ja he lähtivät mukaan. Nicki katosi, kun olin 11, ja se tapahtui, kun olin 14.

olen pysynyt jutussa mukana ja tarkistanut usein, onko jotain uutta. Ei ole. Hänen siskonsa on suuri totuuden löytämisen puolestapuhuja,ja sydämeni särkyy hänen puolestaan. Hän kaipaa siskoaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.