este Twix Vegan și Vegetarian? (De ce nu ar trebui să-l mănânce)dacă (typeof __EZ_fad_poziție != ‘nedefinit’) {__ez_fad _ poziție (‘div-gpt-ad-veganpeak_com-box-3-0’)};

acestea pot fi una dintre cele mai populare bomboane, dar este Twix vegan și vegetarian? – Chiar ar trebui să le mănânci?

Twix nu este vegan pentru că are atât lapte, cât și ulei de palmier. Produsele lactate sunt non-vegane, deoarece sunt derivate din vaci, în timp ce uleiul de palmier are o gamă largă de efecte adverse asupra mediului. Acest lucru este valabil pentru toate Twix, inclusiv lapte și ciocolată neagră.

vegetarienii pot mânca din punct de vedere tehnic Twix, deoarece este complet lipsit de carne de animale. Deși există unele practici și probleme de mediu cu ea. Deci, depinde de motivul pentru care ești vegetarian.

există opțiuni mult mai sănătoase și mai umane disponibile pentru ambele grupuri de dietă. Citiți de-a lungul ca mă duc prin fiecare dintre ingredientele din Twix și pentru o alternativă delicioasă.

cuprins

ingrediente în Twix

Twix este de departe, una dintre cele mai populare batoane de ciocolată din lume. Cu peste 161 de milioane de baruri Twix vândute în fiecare an. Așadar, nu este de mirare că veganii și vegetarienii se întreabă dacă pot avea acest candy bar.

pentru a determina pentru ce grupuri de dietă Twix este potrivit, trebuie să identificăm ingredientele. -Și nu este în niciun caz o listă scurtă de ingrediente. Deci, să trecem prin ingredientele mai schițate.

ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, ciocolată, lapte degresat, lactoză, grăsimi din lapte, lecitină din soia, Pgpr, aromă artificială), zahăr, făină de grâu îmbogățită (făină de grâu, niacină, fier redus, mononitrat de tiamină, riboflavină, acid Folic), ulei de palmier, sirop de porumb, lapte degresat, dextroză, mai puțin de 2% – sare, pudră de cacao, lecitină din soia, amidon alimentar, bicarbonat de sodiu, aromă artificială.

Mars Chocolate Cofetarie

acestea sunt ingredientele Twix așa cum este scris pe site-ul producătorului. Deci știți că acestea sunt ingredientele cele mai relevante și mai fiabile. Cel puțin în SUA. – Ingredientele pot diferi de țări, așa că fiți conștienți de asta.

am subliniat ingredientele de mai sus care sunt derivate din surse animale. -După cum puteți vedea, Twix are destul de multe ingrediente care nu sunt pe bază de plante sau non-vegane.

lactate

lactate este un termen umbrelă pentru orice provine din lapte. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de produse lactate, dar este același lucru.

Twix este foarte bogat în produse lactate. Una este ciocolata cu lapte. În timp ce ciocolata poate fi fără lactate, deoarece este dintr-o fasole, ciocolata cu lapte nu este. Ciocolata cu lapte se face folosind lapte, nu este surprinzător, deci este un produs lactat.

alte produse lactate includ laptele degresat și grăsimea din lapte. De fapt, cantități mari de produse care conțin lapte. Deci, doriți să evitați acest lucru dacă sunteți fie intolerant la lactoză, fie pe o dietă vegană.

ulei de palmier

uleiul de palmier poate să nu fie un ingredient la care te gândești mult. La urma urmei, nu este un produs animal în nici un fel. Deși uleiul de palmier are multe efecte asupra mediului, poate doriți să știți.

Rapoartele constată că peste 300 de terenuri de fotbal sunt buldozate pentru a face loc produselor din ulei de palmier în fiecare oră. Poate suna ca o greșeală de scriere, dar este adevărat. Peste 300 de terenuri de fotbal în fiecare oră, doar pentru producția de ulei de palmier.

astfel, este considerat un produs non-vegan de mulți. Nu toți veganii se gândesc chiar la această problemă, dar mulți o fac. Deci, dacă este vegan sau nu depinde de convingerile tale.deși majoritatea veganilor ar putea dori să-și limiteze cel puțin consumul de ulei de palmier.

este Twix Vegan

twix bar

acum, că știm ingredientele exacte ale este timpul pentru a determina dacă sau nu Twix este vegan.Twix nu este vegan deoarece conține multe produse lactate și ulei de palmier. Lactatele nu sunt vegane, deoarece sunt derivate din laptele de vacă. În timp ce uleiul de palmier este considerat non-vegan din cauza impactului negativ asupra mediului.în primul rând, Twix are o mulțime de produse lactate care sunt ingrediente non-vegane. Asta pentru că păstrarea și mulsul vacilor sunt considerate inumane. Practicile din industrie fac ca vacile să nu fie și nu pot fi mulse uman.

uleiul de palmier, pe de altă parte, nu poate fi derivat de la animale, dar este considerat non-vegan de mulți. Asta pentru că uleiul de palmier ocupă cantități enorme de pământ și cheltuiește fiecare minut.

asta e rău pentru mediu, dar și pentru animale.

fie că sunteți vegan din motive de mediu sau etice, uleiul de palmier are efecte adverse pentru ambele. Buldozarea suprafețelor mari de teren în fiecare minut distruge habitatele naturale și șterge animalele în acest proces.

deci veganii nu pot mânca Twix, deoarece este bogat în lactate și conține ulei de palmier.

este Twix Vegetarian

vegetarienii nu mănâncă nimic din carnea animalelor. Deci, asta înseamnă că nu carne sau grăsimi animale, dar înseamnă, de asemenea, că pot mânca ouă și lactate. Deci, ce zici de Twix?Twix este vegetarian pentru că nu are carne de animal. Acesta poate avea o mulțime de produse lactate, dar care este în întregime potrivit pentru vegetarieni. Deci vegetarienii pot mânca Twix, dar există câteva motive pentru care nu ar trebui.

vegetarienii au cu siguranta unele simpatie pentru animale, și care include bunăstarea animalelor. Așadar, poate doriți să optați pentru opțiuni de bomboane care folosesc lapte mai uman. Cum ar fi laptele de la vacile hrănite cu iarbă.

uleiul de palmier poate fi, de asemenea, o problemă pentru dvs. Deoarece multe animale sunt șterse în procesul de producere a acesteia. Cu toate acestea, depinde numai de motivele pentru care sunteți vegetarian.

Vegan și Vegetarian Twix Alternative

Twix poate fi un candy bar popular, dar este departe de a fi cel mai bun, în opinia mea. Deși a trecut foarte mult timp de când am mâncat unul. Deci cine sunt eu să spun.

cu toate acestea, ca vegan, probabil că nu veți mânca Twix în curând. Deci ai nevoie de un alt baton de ciocolată. Vă recomandăm să încercați o bară Clif dacă nu ați încercat-o încă. Ei au multe arome diferite, și cele mai multe sunt incredibile.

este un bar de energie, astfel încât acestea oferă, de asemenea, nutriție reală. Mult mai mult decât puteți obține vreodată de la un candy bar ca Twix. Acesta este și motivul pentru care sunt puțin mai scumpe.

cele mai multe baruri Clif sunt în întregime vegane, cu câteva excepții. Vizualizați această listă de bare vegane Clif dacă doriți să încercați una.

concluzie

pur și simplu nu mâncați prea multe la un moment dat, deoarece sunt destul de bogate în calorii. Nu la fel de mare ca Twix, dar nu departe de oricare.

Twix nu este vegan în nici o privință. Acestea conțin cantități mari de produse lactate și au ulei de palmier. Acestea sunt două ingrediente care nu sunt considerate vegane din cauza practicilor lor inumane.

vegetarienii, pe de altă parte, pot avea Twix, deoarece nu conține carne de animal. Lactatele și ouăle sunt în întregime potrivite pentru dieta vegetariană. -Și nu există alte ingrediente ascunse prezente care să le facă non-vegetariene.deși ambele grupuri ar putea dori să opteze pentru opțiuni mai umane.

Hei, eu sunt Gus! Am fost vegan de câțiva ani și am adunat o mulțime de cunoștințe despre acest subiect în acest moment. Scopul meu cu acest blog este de a răspândi mesajul vegan și de a face mai ușor să știu exact ce este vegan și ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.